Droži: 80 g moke T400, 40 g vode, 50 g matičnih droži 50%H (lievito madre).
Testo: 150g mleka (25C), 150 g droži 50%H, 2 jajci, 50 g medu (žajbelj / akacija / lipa), naribana limonina lupinica, 250 g moke T400, 4 g soli, 40 g masla.
Nadev: 280 g mletih orehov, 2 jajci (sneg iz beljakov), 80 g medu, 60 g goste smetane, 1 žlica ruma, 1žlica kakava, 1 žlička kave.

Zvečer pripravi droži: 80 g moke T400, 40 g vode in 50 g matičnih droži 50% (lievito madre).
Zjutraj odtehtaj sestavine in v mešalno posodo zlij mleko in natrgaj kosce droži. Mešaj s KA-2, da se droži razpustijo. Nato po korakih dodajaj jajca, med, limonino lupinico in moko. Ko so sestavine zmešane dvigni hitrost na KA-8 za 1 minuto. Ugasni mikser in pokrito testo pusti počivat pol ure.
Po autolizi vključi mešalnik na KA-2 in vmešaj sol. Ko je lepo vmešana, dvigni hitrost na KA-8 za 1 minuto. Dodaj maslo sobne temperature in ga dobro vmešaj v testo na KA-2, nato dvigni na KA-8 za eno minuto.
Testo daj počivat v vzhajalno skledo na 28C (pečica z lučko). Prvo uro naredi dve seriji potegov in zlaganj na pol ure. Testo pusti vzhajat, da se volumen podvoji.
Ko se testo podvoji, ga na pomokanem prtu razvaljaj na prst debelo in premaži z nadevom. S pomočjo prta zvij testo v zvitek. Previdno ga predeni v namaščen pekač s šivom navzdol. Premaži ga s stepenim rumenjakom, žlico smetane in ščepcem soli. Testo našpikaj, pokrij s folijo in daj vzhajat na toplo. Ko je testo vzhajano, ga še enkrat premaži, našpikaj in daj peči v pečico na 180C za 50 minut. Pokrij s folijo. Po dvajsetih minutah odkrij in speči do konca.